NASIONA WARZYW>KOPER>5G - KOPER ELEFANT

Nowy

Stan: 332 Przedmioty

5G - KOPER ELEFANT Zobacz większe

2,30 zł


Nazwa łacińska: Anethum graveolens
.

Odmiana o wydłużonym terminie zbioru . Rośliny ciemnozielone , silnie rosnące , wysokie , późno zakwitają . Bogate ulistnienie . Możliwa uprawa poplonowa .

Więcej szczegółów

Dostępne opcje

payments

Siew: IV – VIII

Zbiór: V – VI, VII – X

Rozstawa: 15 x 30 cm 

Okres wegetacji: Późny

Produkty powiązane

  • Nazwa łacińska: Anethum graveolensRośliny średnio wysokie do wysokich o średniej liczbie bocznych rozgałęzień, obficie ulistniona.

    3,00 zł
    Dodaj do koszyka
    Produkt dostępny w innej opcji
  • Nazwa łacińska: Anethum graveolens Odmiana średnio późna o bardzo dużym plonie zielonej masy, intensywnie zielonym liściu, bardzo aromatyczna. Późno wybija w pęd kwiatostanowy. Polecana do mrożenia i spożycia na świeżo.  

    2,30 zł
    Dodaj do koszyka
    Produkt dostępny w innej opcji
  • Nazwa łacińska: Anethum graveolensOdmiana o bardzo dużym plonie zielonej masy, z przeznaczeniem do zbioru na zielono i do kwaszenia.  

    2,30 zł
    Dodaj do koszyka
    Produkt dostępny w innej opcji
  • Koper włoski fenkuł Doux de florence Roślina dwuletnia: częścią jadalną są kuliste, białe, mięsiste zgrubienia nasad pędów liściowych (surowe bądź zapiekane) lub zielone, świeże liście jako dodatek do ryb, sałatek i zup. Ma lekki anyżkowy posmak. Nie wykazuje skłonności do wybijania w pędy kwiatostanowe.

    4,40 zł
    W magazynie
  • Nazwa łacińska: Anethum graveolensRośliny średnio wysokie do wysokich o średniej liczbie bocznych rozgałęzień, obficie ulistniona.

    21,00 zł
    Dodaj do koszyka
    Produkt dostępny w innej opcji
  • Nazwa łacińska: Anethum graveolensDo mrożenia, suszenia i spożycia na świeżo. Dodatek do potraw, kiszonek i konserw oraz do produkcji olejków eterycznych. 

    8,50 zł
    Dodaj do koszyka
    Produkt dostępny w innej opcji
  • Nazwa łacińska: Anethum graveolensDo mrożenia, suszenia i spożycia na świeżo. Dodatek do potraw, kiszonek i konserw oraz do produkcji olejków eterycznych. 

    21,00 zł
    W magazynie
  • Nazwa łacińska: Anethum graveolensDo mrożenia, suszenia i spożycia na świeżo. Dodatek do potraw, kiszonek i konserw oraz do produkcji olejków eterycznych. 

    2,30 zł
    W magazynie