DUŻE GRAMATURY

Jest 88 produktów.
na stronę
  • Nazwa łacińska: Beta vulgaris var. conditiva Odmiana przeznaczona na użytek letni i jesienny, nadaje się również do przechowywania. Korzenie kuliste o dużej zawartości soku.

    20,00 zł
    W magazynie
  • Nazwa łacińska: Cucumis sativus .Średnio wczesna, najplenniejsza odmiana polecana do kwaszenia i do konserwowania. Wysoka tolerancja wobec chorób. Owoce nie mają skłonności do przerastania i zniekształceń, są jędrne i smaczne.

    26,80 zł
    W magazynie
  • Nazwa łacińska: Cucumis sativus .Średnio wczesna odmiana o bardzo kształtnych, niezwykle jędrnych owocach bez pustych komór nasiennych. Najbardziej odporna na stresowe warunki w czasie uprawy. Doskonała do kwaszenia i innego rodzaju przetwórstwa.

    26,80 zł
    W magazynie
  • Nazwa łacińska: Cucumis sativus .Odmiana średnio wczesna do wczesnej. Owoce cylindryczne, średnio długie, bardzo kształtne, bardzo dobre do kwaszenia mogą być również konserwowane. Nie zmieniają barwy w przetworach i utrzymują doskonałą jędrność.

    225,00 zł
    W magazynie
  • Nazwa łacińska: Cucumis sativus .Średnio wczesna, najplenniejsza odmiana polecana do kwaszenia i do konserwowania. Wysoka tolerancja wobec chorób. Owoce nie mają skłonności do przerastania i zniekształceń, są jędrne i smaczne.

    205,80 zł
    W magazynie
  • Nazwa łacińska: Cucumis sativus .Odmiana średnio wczesna – przeznaczona głównie do kwaszenia, doskonała na „ogórki małosolne” i do długiego przechowywania. Owoce ciemnozielone utrzymują barwę przez cały okres wegetacji. Nie tworzą pustych komór nasiennych.

    52,50 zł
    W magazynie
  • Nazwa łacińska: Cucumis sativus .Odmiana średnio wczesna – przeznaczona głównie do kwaszenia, doskonała na „ogórki małosolne” i do długiego przechowywania. Owoce ciemnozielone utrzymują barwę przez cały okres wegetacji. Nie tworzą pustych komór nasiennych.

    225,00 zł
    W magazynie
  • Nazwa łacińska: Allium cepaOdmiana średnio wczesna do uprawy z siewu wiosennego, wiernie i niezawodnie plonująca. Cebule średnie do dużych, o mocnej dobrze przylegającej brązowożółtej suchej łusce oraz trwardym , białokremowym miąższu . Jednoczesne załamywanie szczypioru . Polecana do bezpośredniego spożycia i przechowywania (marzec – początek kwietnia).

    148,50 zł
    W magazynie
  • Nazwa łacińska: Allium cepaPrzeznaczona do bezpośredniego spożycia wraz ze szczypiorek oraz jako cebula zaschnięta. Miąższ o łagodnym smaku. Siew pomiędzy 10 a 15 sierpnia. Dojrzewa już w końcu czerwca następnego roku i można ją przechowywać aż do momentu pojawienia się na rynku zwykłej cebuli.

    220,00 zł
    W magazynie
  • Nazwa łacińska: Allium fistulosum Roślina wieloletnia, mrozoodporna, pozostająca na jednym miejscu przez 3 – 4  lata. Odmiana o białych zgrubieniach, przechodzących w zielony, soczysty i delikatny szczypior o dość łagodnym smaku.

    26,80 zł
    W magazynie
Pokazuje 11 - 20 z 88 elementów