NASIONA WARZYW

Jest 650 produktów.
na stronę
  • Nazwa łacińska: Beta vulgaris var. conditiva Odmiana do bezpośredniego spożycia, przechowywania zimowego oraz do przetwórstwa. Wartościowy surowiec do konserwowania, szczególnie w formie plastrów i mieszanek sałatkowych.

    1,80 zł
    Dodaj do koszyka
    Brak na Magazynie
  • Nazwa łacińska: Beta vulgaris var. conditiva Odmiana średnio wczesna. Miąższ dobrze wybarwiony, smaczny, o dużej zawartości cukrów i betaniny. Polecana do bezpośredniego spożycia, do przetwórstwa i na użytek zimowy.

    1,80 zł
    W magazynie
  • Nazwa łacińska: Beta vulgaris subvar. cicla Częścią użytkową są liście i mięsiste, soczyste ogonki liściowe. Liście przyrządza się jak szpinak, ogonki liściowe jak szparagi.

    2,00 zł
    W magazynie
  • Nazwa łacińska: Beta vulgaris subvar. cicla  Odmiana o ciemnozielonych liściach oraz grubych, czerwonych ogonkach liściowych i unerwieniach. Liście można przyrządzać jak szpinak, natomiast ogonki liściowe jak szparagi. 

    2,00 zł
    Dodaj do koszyka
    Brak na Magazynie
  • Nazwa łacińska: Beta vulgaris subvar. cicla Odmiana o ciemnozielonych liściach; ogonki liściowe i unerwienie – ciemnoczerwone. Pierwszy zbiór po ok. 80 dniach. Zbiór sukcesywny do jesieni. Wyśmienity smak botwinki.

    2,00 zł
    Dodaj do koszyka
    Brak na Magazynie
  • Nazwa Łacińska: Allium cepa Bardzo wczesna odmiana tworząca białe, drobne, spłaszczone cebule. Wyśmienita do marynowania, może być również krótko przechowywana.

    2,50 zł
    Dodaj do koszyka
    Brak na Magazynie
  • Nazwa łacińska: Allium cepa Odmiana średnio wczesna do uprawy z siewu wiosennego, wiernie i niezawodnie plonująca. Cebule średnie do dużych, o mocnej dobrze przylegającej brązowożółtej suchej łusce oraz trwardym , białokremowym miąższu . Jednoczesne załamywanie szczypioru . Polecana do bezpośredniego spożycia i przechowywania (marzec – początek kwietnia).

    2,20 zł
    Dodaj do koszyka
    Brak na Magazynie
  • Nazwa łacińska: Allium cepa Odmiana średnio późna do uprawy z siewu wiosennego. Miąższ kruchy, twardy, biało – kremowy. Łuska słomkowożółta do słomkoworóżowej. Polecana na świeży rynek i do długotrwałego przechowywania. 

    2,20 zł
    Dodaj do koszyka
    Brak na Magazynie
  • Nazwa łacińska: Allium cepaOdmiana wczesna, bardzo plenna. Cebule średnie, do dużych, twarde, kuliste, pokryte mocną , dobrze przylegającą suchą łuską . Szyjka cienka , dobrze zasychajaca . Miąższ kruchy , ostry  bez palącego posmaku . Plon wysoki o dobrej strukturze . Równomiernie załamuje szczypior .

    2,50 zł
    Dodaj do koszyka
    Brak na Magazynie
  • Nazwa łacińska: Allium cepa Odmian średnio wczesna, plenna o cebulach średnich do dużych, twardych. Kształt podstawy i wierzchołka zaokrąglony do lekko stożkowatego . Sucha łuska dobrze przylegająca , średnio gruba , brązowa z żółtym odcieniem . Polecana do przechowywania. Odmiana odporna na uszkodzenia mechaniczne oraz o zwiększonej tolerancji na...

    2,50 zł
    Dodaj do koszyka
    Brak na Magazynie
  • Nazwa łacińska: Allium cepa Odmian średnio póżna do późnej . Plenna o cebulach średnich do dużych, kulistych do szerokojajkowatych , wierzchołek i podstawa zbieżyste . Dobra równoczesność załamywania szczypioru . Plon wysoki z dużym udziałem cebul o średnicy powyżej 7 cm . Szczególnie polecana do długotrwałego przechowywania i do przetwórstwa .

    2,20 zł
    Dodaj do koszyka
    Brak na Magazynie
  • Nazwa łacińska: Allium cepa Odmiana średnio wczesna do uprawy z siewu wiosennego, plenna. Łuska gruba, dobrze przylegająca, żółta. Nadaje się do bezpośredniego spożycia i przechowywania.  Polecana do zagęszczonej uprawy. 

    2,20 zł
    Dodaj do koszyka
    Brak na Magazynie
Pokazuje 13 - 24 z 650 elementów